...
Napisał(a)
Flawanole są również w winie dlatego zalecane jest jego spożywanie w małych ilościach np. do obiadu.
...
Napisał(a)
Ja codziennie do płatków owsianych dodaje 20-30g gorzkiego kakao rozpuszczonego w gorącej wodzie, chociaż piszę na opakowaniu, żeby wymieszać z gorącym mlekiem. Co o tym myślicie, chyba mi nie zaszkodzi z samą wodą ?
...
Napisał(a)
nie zaszkodzi ale następnym razem patrz na datę postów które odświeżasz
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
a jakie kakao do naszej dietki mozna wprowadzic ? nie mam tu na mysli nesquik i inne syfy tylko prawdziwe kakao Jesli znacie to podajcie szczegoly: nazwe, cene i gdzie mozna kupic z gory dzieki
...
Napisał(a)
lex wydaję mi się że wszystko jedno ja polecam z wedla oraz bardzo smakuje mi mokate chyba ma w nazwie HOLENDER czy coś takiego... generalnie teraz większość zawiera 11% tłuszczu
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Ziarna kakaowca są bardzo cenne, jednak nie wiem dlaczego nie informuje się o tym, że pod wpływem wysokiej temperatury tracą niemal wszystkie cenne składniki! Naturalne kakao należy rozpuszczać w zimnym płynie i tylko takim je spożywać, jeśli chce się mieć z niego pożytek większy niż walory smakowe.
...
Napisał(a)
Tylko wes rozpusc prawdziwe kakao w zimnym plynie, powodzenia
Ja tam nic nie slyszalem ze traci wartosc pod wplywem wysokiej temperatury, pier.dolenie
Zmieniony przez - Egon15 w dniu 2009-10-02 13:51:22
Ja tam nic nie slyszalem ze traci wartosc pod wplywem wysokiej temperatury, pier.dolenie
Zmieniony przez - Egon15 w dniu 2009-10-02 13:51:22
...
Napisał(a)
Makda, zauważ, że już samo wyprodukowanie kakaa wymaga poddania ziaren wysokiej temperaturze, więc tego..
1
Polecane artykuły