Czy ktos zna jakies sposoby by domowym sposobem zrobic cos takiego?
...
Napisał(a)
Tak wpadlem na pomysl zeby sie nie meczyc z rozpuszczeniem odzywki bo to troche roboty a potem jeszcze trzeba myc. Wcineanie samego proszku jest kiepskim pomyslem dlatego fajnie by bylo jakby sie dalo zrobic z paczki np ostrowi cos o konsystencji batonow, cukierkow czekoladowych etc. ktore mozna potem wcinac w kazdym momencie bez ciaplania sie, a nawet nosic ze soba. Sa takie batony bialkowe w sprzedazy ale cenowo kiepsko to wychodzi a poza tym zalezalo by mi na tym by bylo to glownie bialko, a nie jak w tamtych ze polowa to wegle.
Czy ktos zna jakies sposoby by domowym sposobem zrobic cos takiego?
Czy ktos zna jakies sposoby by domowym sposobem zrobic cos takiego?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Niby ok, ale ktos tam efekty podal:
"Każdy z nich zawiera:
- około 30 kcal w tym :
- 18 g protein ( 17 g to proteiny sojowe)
- 42 g węglowodanów ( 18 g cukru i 5 g błonnika)
- 4 g tłuszczu
"
Czyli 2 razy wegli od bialka. A ja chcialem zeby glownie bialko bylo, bez zbednaych dodatkow, w jak najmniejszej objetosci, zeby latwo mozna bylo to upychac do zoladka.
No to tu pozostaje jedynie znalezienie sposobu na zageszczenie np WPC i sprawienie zeby bylo zjadliwe.
"Każdy z nich zawiera:
- około 30 kcal w tym :
- 18 g protein ( 17 g to proteiny sojowe)
- 42 g węglowodanów ( 18 g cukru i 5 g błonnika)
- 4 g tłuszczu
"
Czyli 2 razy wegli od bialka. A ja chcialem zeby glownie bialko bylo, bez zbednaych dodatkow, w jak najmniejszej objetosci, zeby latwo mozna bylo to upychac do zoladka.
No to tu pozostaje jedynie znalezienie sposobu na zageszczenie np WPC i sprawienie zeby bylo zjadliwe.
...
Napisał(a)
Nie probowalem i nie bede probowal tych batonikow, ale cos mi sie wydaje, ze zmniejszenie liczby wegli, a zwiekzenie bialka odbije sie na smaku... Niekorzystnie...
Mierz wysoko...
Polecane artykuły