SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pytanie do Fachowców (Białko do jogurtów)

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1221

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 43 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 569
Koleś chce mi sprzedać białko, które jest dodawane do jogurtów. Twierdzi, że jest w stężeniu 90% Po zjedzeniu takiego białka będą porównywalne efekty jak po ostrowi WBC

Jestem początkujący

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 130 Napisanych postów 8967 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 48014
ostrowi wpc lepiej kup sprawdzona ostrowie
dowiedz sie co to za bialko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 734 Napisanych postów 31016 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 94344
niestety to nie to bialko nie ma bialka w sterzeni 90% dostepnego dla przemyslu spozywczego z serwatki chyba ze mwoim o izolacie supro soij
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 13305 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 45257
fajnego masz kolege

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 43 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 569
Ponoc to bialko jest serwatkowe a nie sojowe.

Jestem początkujący

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3766 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23755
tez mam take mity na silkach ze bilko zza 5-10zl za 1kg ma 90% hehehe bialka a pewnie 90% to laktoza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1213 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 25292
to jest bialko klasy ostrowi czyli pólprodukt .(dobry do jogurtu nie koniecznie do smodzielnego spozycia).
Wielu dobrych producentów przetworów melcznych, najpierw rozbija mleko na poszczególne pólprodukty ,a potem je mieszają w odpowiednich proporcjach.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 43 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 569
andi73 czyli twierdzisz ze to jak ostrowia tak?

Jestem początkujący

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1213 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 25292
Nie , to nie takie proste . Tak naprawde to nie wiadomo co on ma ?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dietka do oceny

Następny temat

dwa podstawowe pytanka

WHEY premium