Jestem początkujący
...
Napisał(a)
Koleś chce mi sprzedać białko, które jest dodawane do jogurtów. Twierdzi, że jest w stężeniu 90% Po zjedzeniu takiego białka będą porównywalne efekty jak po ostrowi WBC
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
ostrowi wpc lepiej kup sprawdzona ostrowie
dowiedz sie co to za bialko
dowiedz sie co to za bialko
...
Napisał(a)
niestety to nie to bialko nie ma bialka w sterzeni 90% dostepnego dla przemyslu spozywczego z serwatki chyba ze mwoim o izolacie supro soij
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
...
Napisał(a)
fajnego masz kolege
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
tez mam take mity na silkach ze bilko zza 5-10zl za 1kg ma 90% hehehe bialka a pewnie 90% to laktoza
...
Napisał(a)
to jest bialko klasy ostrowi czyli pólprodukt .(dobry do jogurtu nie koniecznie do smodzielnego spozycia).
Wielu dobrych producentów przetworów melcznych, najpierw rozbija mleko na poszczególne pólprodukty ,a potem je mieszają w odpowiednich proporcjach.
Wielu dobrych producentów przetworów melcznych, najpierw rozbija mleko na poszczególne pólprodukty ,a potem je mieszają w odpowiednich proporcjach.
Polecane artykuły