SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ryby z puszki - do oceny wartość odżywcza

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6609

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 98 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1733
Makrela w sosie pomidorowym z puszki.
100g
Białko - 13,8
Węgle - 1,8
Tłuszcz - 11,1
2,2 nasycone
2,3 wielonienas.
1,6 omega3

Łosoś WILD PINK SALMON składniki Łosoś i sól
Białko - 18,3
Węgle - śladowe
Tłuszcz - 5,6
1 nasycone
2,3 wielonienas.
1,9 omega3
Co myślicie o tych produktach, czy moge dołączyć je do diety?

ŻADEN MADAFAKA NIE PODSKOCZY DO POLAKA

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1130 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 12734
Powiem szczerze, że te sosy, oleje, w przypadku makreli pomidorowy są nic nie warte i radziłbym na nie uważac. Osobiście - raz na jakiś czas dla urozmaicenia, ale nic ponad to.
Lepszym rozwiązaniem będzie świeża ryba a konserwą posiłkuj się w ostateczności. To samo dotyczy tuńczyka jeśli mówimy o zalewie w oleju, jeśli w sosie własnym to śmiało.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dobrze wyliczone?

Następny temat

Klub fitness w Pruszkowie/Komorowie

WHEY premium