...
Napisał(a)
kupilem sobie dzis 0,5 kg piersi z kurczka na 5 dni.ale ktoś mi mówił że kurczaka nie powinno sie trzymać więcej niż przez 2-3 dni.czy to jakiś kit czy naprawdę może się on potem zepsuć?
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
sprawdz , jak będzie zielony , wejdzie pleść i będzie śmierdział to już jest nie dobry
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
Porcjuj sobie po 200g, wepchnij do zamrażarki i codziennie z tamtąd wyciągaj. Tak mogą nawet 100 lat leżeć ;c
"Life is full of compromises."
...
Napisał(a)
ugotowany napewno po 5 dniach bedzie śmierdział, a nieugotowany to nie wiem ale lepiej nie ryzykuj.
...
Napisał(a)
Surowy kurak - to góra dobę... dłużej bym nie trzymał
Poddany obróbce termicznej - ze 2 dni może leżeć i nie zdechnie
Poddany obróbce termicznej - ze 2 dni może leżeć i nie zdechnie
...
Napisał(a)
Na opakowaniu powinna byc data do kiedy musisz do zjesc. Mozesz zamrozic, tylko nie zamrazaj juz raz odmrozonego.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły