...
Napisał(a)
czy to mozliwe jest ze w tej wołowinie na 100 g znajduje sie 50 g białka ?! Dlaczego o tym miesie mało sie mowi ? mogłby ktos napisac jakis dobry zwykły przepis na przyrzadzenie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Tutaj masz bardziej poprawne info o składzie:
http://www.dobradieta.pl/tabele.php?cmd=show_entry&lp=77
http://www.dobradieta.pl/tabele.php?cmd=show_entry&lp=77
...
Napisał(a)
100g- bialko kreci sie w granicach 20g
Wolowina to twardsze mieso niz kurak i trzeba troche dluzej sie z nim bawic. Ale opcji jest wiele: gotowac w warzywach, troche podgotowac i wrzucic w rekaw piekarniczy..
Wolowina to twardsze mieso niz kurak i trzeba troche dluzej sie z nim bawic. Ale opcji jest wiele: gotowac w warzywach, troche podgotowac i wrzucic w rekaw piekarniczy..
misiek
...
Napisał(a)
Michal to zalezy, staram sie kroic w chude plastry, i gdzies ok 1.5-2h
Ale taka gotowana w tlustym sosie tez zjem, tylko przeplucze woda
Zmieniony przez - LUKI w dniu 2006-09-20 21:35:40
Ale taka gotowana w tlustym sosie tez zjem, tylko przeplucze woda
Zmieniony przez - LUKI w dniu 2006-09-20 21:35:40
misiek
...
Napisał(a)
ok, ja nie jadam wolowiny bo wlasnie to cholernie dlugo, a rachunki za gaz przy mieszkaniu z 3 kumplami nie sa niskie
...
Napisał(a)
Michal ale naprawde fajna sprawa jest grillownica el., znacznie skraca czas robienia miesa, kuraka robie 5-10min, w zaleznosci od grubosci, wolowiny nie robilem, ale karkowka piecze sie ze 30min
misiek
...
Napisał(a)
ok wiem, planuje zakup grilla juz chwile ale poki co mam pilniejsze wydatki
Polecane artykuły