SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

rostbef ?!

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 4524

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 513 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 47481
czy to mozliwe jest ze w tej wołowinie na 100 g znajduje sie 50 g białka ?! Dlaczego o tym miesie mało sie mowi ? mogłby ktos napisac jakis dobry zwykły przepis na przyrzadzenie ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ellis ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 126 Napisanych postów 4616 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 53303
Tutaj masz bardziej poprawne info o składzie:

http://www.dobradieta.pl/tabele.php?cmd=show_entry&lp=77 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 513 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 47481
a dziekowa , miałem dwa liczniki kalorii w exelu i kazdy pokazywał ok. 50 g
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3246 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 14357
100g- bialko kreci sie w granicach 20g

Wolowina to twardsze mieso niz kurak i trzeba troche dluzej sie z nim bawic. Ale opcji jest wiele: gotowac w warzywach, troche podgotowac i wrzucic w rekaw piekarniczy..

misiek

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
LUKI jak dlugo gotujesz wolowine?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3246 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 14357
Michal to zalezy, staram sie kroic w chude plastry, i gdzies ok 1.5-2h

Ale taka gotowana w tlustym sosie tez zjem, tylko przeplucze woda

Zmieniony przez - LUKI w dniu 2006-09-20 21:35:40

misiek

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ok, ja nie jadam wolowiny bo wlasnie to cholernie dlugo, a rachunki za gaz przy mieszkaniu z 3 kumplami nie sa niskie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3246 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 14357
hehe, no tak, to wtedy zostaja tylko kurczakowe wiory

misiek

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
poki co jeszcze gladko wchodza
ok koniec offtopu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3246 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 14357
Michal ale naprawde fajna sprawa jest grillownica el., znacznie skraca czas robienia miesa, kuraka robie 5-10min, w zaleznosci od grubosci, wolowiny nie robilem, ale karkowka piecze sie ze 30min

misiek

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ok wiem, planuje zakup grilla juz chwile ale poki co mam pilniejsze wydatki
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Duzo Kcal

Następny temat

Obalamy kolejny mit dotyczacy cholesterolu.

WHEY premium