SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

piers z kurczaka

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1498

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 153 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19859
Jak najlepiej wazyc kuraka? Przed ugotowaniem czy po? Jest jakas duza roznica ? Zawsze wazylem po ugotowaniu bo tak wygodniej zwazyc 1 porcje , nie bede przeciez gotowal po 100g
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 13305 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 45257
wszystko ważymy przed obróbką tj. gotowanie/smazeniem/parowaniem , po obróbce posiłki zmieniają swóją wage

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 153 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19859
W tym przypadku po ugotowaniu bedzie wiecej wazyl czy mniej, i czy bedzie duza roznica na wadze przed i po ugotowaniu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2164 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 23575
nie będzie znacznej różnicy, ważymy zawsze przed obróbką

Barcelona forever!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 153 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19859
A jak wy wazycie? Np wrzucasz 400g kuraka i jak po ugotowaniu odmierzasz 100g?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 7171 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 74292
przed waż

i czy bedzie duza roznica na wadze przed i po ugotowaniu?
bedzie
ale nie duza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 188 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5737
Popros w sklepie ze chcesz np. 200g. A tak szczerze to po co odmierzac przeciez to jest chudziutkie miesko jak zjesz wiecej ci nie zaszkodzi . Ja poprostu tak na oko staram sie gotowac podobna ilosc i tyle.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2164 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 23575
Przecież możesz pociąć ten kawałek 400g na mniejsze i ugotowac w kawałkach np. po 100g i problem z głowy.

Barcelona forever!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 713 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 28603
no wlasnie, jw jak mozesz wlozyc na wage gotowanego to surowego chyba też

Zmieniony przez - dawidm w dniu 2006-10-02 16:57:38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 130 Napisanych postów 8967 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 48014
wazymy przed
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co lepsze ??

Następny temat

Spalanie tkanki tłuszczowej przy pomocy Thermo Speed Extreme?

WHEY premium