SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Smażenie piersi z kurczaka

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5735

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2438 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 15362
hmm, sprawdzcie w tabeli wartosci odzywczych, z tego co pamietam to zawsze kilka gram dochodzilo w usmazonym kurczaku np, ale mozliwe ze ciezar sie zmienia, ale w takim razie musialby sie zmniejszyc : O!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 3517 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 21015
To nie tak Dasiu
Jesli to co mówisz jest prawdą to moze jakieś znaczenie ma to co na czym smażymy pierś (mowa o białku ofc )

sra ta ta ta ta...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 229 Napisanych postów 2106 Wiek 53 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 33665
Usmażona pierś traci masę poprzez odparowanie z niej wody. Stąd stężenie białka wzrasta.
Co do wartości to naturalnie posiada prócz minimalnej warstewki styku z patelnią, gdzie białko z pewnością ulega zniszczeniu na skutek temperatury (tak jak np. spalona w ognisku kiełbasa, chleb itp.).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2438 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 15362
ja mowie co widze w tabeli, ale widze ze Wiad rozjasnil
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Soczek :P

Następny temat

Świeżość ryżu i makaronu

WHEY premium