Zmieniony przez - pawja23 w dniu 2006-12-30 12:04:43
...
Napisał(a)
Mam pytanie czy można przyżądzać pierś kurczaka smażąc na oliwie czy to się w ogóle opłaca. Co wy na to?
Zmieniony przez - pawja23 w dniu 2006-12-30 12:04:43
Zmieniony przez - pawja23 w dniu 2006-12-30 12:04:43
1
...
Napisał(a)
ja tne w paseczki i na patelni przysmazam ;] jest za***ista ;p
Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
ja gotuje wrzucam do wody piers z kurczaka i gotuje 30min jak dam jakies przyprawy ostre pachnace to apetyt mi sie wzmaga...czasami posole troche w czasie gotowania
Prosiaczek
...
Napisał(a)
a co myslicie np. o piersi z kurczaka z rosołem ?
makaron - węgle, pierś - białko, i tłuszcz tez jest
makaron - węgle, pierś - białko, i tłuszcz tez jest
Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
pawja23 ja też smaże na oliwie z oliwek co prawda traci wtedy swoje własciwości prozdrowotne ale przynajmniej sobie nie szkodzisz tak jak bys smażył na oleju rzepakowym
Pozdro
Pozdro
"Bo wykonać mi trzeba dzieło wielkie, pilne,
Bo z tych kruszców dla siebie serce wykuć muszę,
Serce hartowne, mężne, serce dumne, silne."
Leopold Staff - Kowal
...
Napisał(a)
1. mozna ugotoac
2. mozna usmazyc (tylko na oliwie z oliwek jak cos)
3. upiec w piekarniku
i do kazdego z tych sposobow polecam ziola wedlug wlasnego uznania
nie polecam bulionu b0o jest tlusty (cholesterol i takie tam)
ja pieklem w piekarniku optoczona w ziolach pieprzu ciutce soli i plucz woda przed obtoczeniem zeby sie ziola lep[iej przykleily
2. mozna usmazyc (tylko na oliwie z oliwek jak cos)
3. upiec w piekarniku
i do kazdego z tych sposobow polecam ziola wedlug wlasnego uznania
nie polecam bulionu b0o jest tlusty (cholesterol i takie tam)
ja pieklem w piekarniku optoczona w ziolach pieprzu ciutce soli i plucz woda przed obtoczeniem zeby sie ziola lep[iej przykleily
1
Zycie to nie bajka....
Ani nie film akcji!
Ani nie ring!
Polecane artykuły