SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Glupie pytanie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1300

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 30
Mam takie glupie pytanie ale dla mnie wazne. Jak wazycie swoje kurczaki przed ugotowaniem czy po? Z tego co mi wiadomo jedzenie powinno sie wazyc przed, typu, kasza, ryz itd ale moj kurak przed ugotowaniem wzy te 100g ale po ugotowaniu rozpada sie i zostaje maly kawaleczek z 50-60g. Pozdrawiam i prosze o wyrozumialosc :P
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 94481 Napisanych postów 364406 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669037
waga właściwa jest przed po usmażeniu ugotowaniu zmienia się waga ale wartości pozostają te same z wyjątkiem smażenia na tłuszczach bo wtedy wzrasta zawartość tłuszczu w danej potrawie

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 30
Ale zauwazylem ze kurczak w czasie gotowania sie rozpada i robi sie pozadny osad z kuraka a kurak maleje nie tylko staje sie lżejszy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 79 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2877
Wszystko wazymy przed obrobka, dotyczy to rowniez kurczaka itp.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 94481 Napisanych postów 364406 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669037
wkładaj do gotującej się wody po czym przykręc tak aby się ledwo gotował poza tym po co gotujesz tyle aż się rozpada kurczak bardo szybko się gotuje

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 48 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5518
Wazy sie przed obrobka -> to co powoduje ze jest mniejszy to uciekajaca woda wiec nie ma sie co przejmowac;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 373 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10057
Tak jak napisal lodzianin, kurak sie szybko gotuje, wiec poprostu skroc czas obrobki termicznej Kroisz sobie go na mniejsze kawaleczki, i nic sie nie rozpada. Pozdro
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Prosze o kilka porad odnosnie zrzucenia wagi i diety

Następny temat

w potreningowym tluszcz?

WHEY premium