...
Napisał(a)
Mam takie glupie pytanie ale dla mnie wazne. Jak wazycie swoje kurczaki przed ugotowaniem czy po? Z tego co mi wiadomo jedzenie powinno sie wazyc przed, typu, kasza, ryz itd ale moj kurak przed ugotowaniem wzy te 100g ale po ugotowaniu rozpada sie i zostaje maly kawaleczek z 50-60g. Pozdrawiam i prosze o wyrozumialosc :P
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
waga właściwa jest przed po usmażeniu ugotowaniu zmienia się waga ale wartości pozostają te same z wyjątkiem smażenia na tłuszczach bo wtedy wzrasta zawartość tłuszczu w danej potrawie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Ale zauwazylem ze kurczak w czasie gotowania sie rozpada i robi sie pozadny osad z kuraka a kurak maleje nie tylko staje sie lżejszy.
...
Napisał(a)
wkładaj do gotującej się wody po czym przykręc tak aby się ledwo gotował poza tym po co gotujesz tyle aż się rozpada kurczak bardo szybko się gotuje
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Wazy sie przed obrobka -> to co powoduje ze jest mniejszy to uciekajaca woda wiec nie ma sie co przejmowac;)
...
Napisał(a)
Tak jak napisal lodzianin, kurak sie szybko gotuje, wiec poprostu skroc czas obrobki termicznej Kroisz sobie go na mniejsze kawaleczki, i nic sie nie rozpada. Pozdro
Poprzedni temat
Prosze o kilka porad odnosnie zrzucenia wagi i diety
Następny temat
w potreningowym tluszcz?
Polecane artykuły