...
Napisał(a)
Mam pytanie odnośnie ryżu. Nie zawsze jem ryż z mięsem i warzywami, chciałbym się dowiedzieć z czym porzywnym i zdrowym mozna go zjeść? Z góry dzieki. pozdro ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Piers z indyka, kurczaka, wolowina, ryby roznego rodzaju, owoce morza, do tego surowka i oliwa z oliwek Oczywiscie w zaleznosci od diety.
Zmieniony przez - domer w dniu 2007-01-09 20:28:43
Zmieniony przez - domer w dniu 2007-01-09 20:28:43
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
ja np. czasem jem ryż z wazywam i serem twarogowym. Mimo, ze moze wydawac sie nie dobre, mi smakuje
...
Napisał(a)
ja tam lubie np. ryż z jogurtem i wkrojonym bananem..
smacznego...i..pozdrawiam
smacznego...i..pozdrawiam
IM WIECEJ POTU NA TRENINGU, TYM MNIEJ KRWI NA RINGU..
...
Napisał(a)
A ja sobie szamie ryż z jabłkiem i śmietaną. A do tego jakieś mleko na popite. Lubie też z jakimś mięskiem, albo z jakimś sosikiem i warzywkami. Pycha.
...
Napisał(a)
z twarogiem, cynamonem i kilkoma rodzynkami
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
a ja proponuję taki gujański przepis:
kroisz kuraka na pasaki i dusisz na wolnym ogniu z solą i pieprzem na oliwie. w międzyczasie gotujesz ryż i kroisz na paski cebulę dymkę, pora i co ci się zamarzy (najlepiej zielone). przygotowujesz przyprawy: starty imbir (1 łyżeczka), 5 smaków (1 łyżeczka), chilli (1 łyżeczka), syrop imbirowy (50-80ml w zależności od upodobań)
na woku podgrzewasz olej aż zacznie dymić. ugotowany ryż sypiesz do woka, mieszasz z kurakiem i przyprawami. świetnie zbilansowane danie gotowe
kroisz kuraka na pasaki i dusisz na wolnym ogniu z solą i pieprzem na oliwie. w międzyczasie gotujesz ryż i kroisz na paski cebulę dymkę, pora i co ci się zamarzy (najlepiej zielone). przygotowujesz przyprawy: starty imbir (1 łyżeczka), 5 smaków (1 łyżeczka), chilli (1 łyżeczka), syrop imbirowy (50-80ml w zależności od upodobań)
na woku podgrzewasz olej aż zacznie dymić. ugotowany ryż sypiesz do woka, mieszasz z kurakiem i przyprawami. świetnie zbilansowane danie gotowe
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Polecane artykuły