Ostatnio szukałem w necie czegos na temat etykiet produktów - rozne sa dane na oryginalnych (np sprowadzanych z usa - chodzi o thyrotherm) a inne na tych ktore sa na nie naklejone w jezyku polskim. Trafilem na ciekawe rzeczy o ktorych mi sie chyba nie snilo - jak sie dowiem co i jak to bede wiedzial czy mi sie snilo :)
Mianowicie moje pytanie/pytania brzmia:
1.Czym jest pełny skład jakościowy i ilościowy produktu? Najlepiej na przykladzie?
2.Czym jest specyfikacja wymagań jakościowych dla wszystkich składników produktu?
3.Czym jest specyfikacja wymagań jakościowych dla produktu i czym rozni sie od punktu drugiego?
Nie ukrywam ze sa to pytania ktore udalo mi sie wydedukowac po wizycie na jednej ze stron "zprzyjaznionych" z GIS
Zastanawiam sie nad tymi rzeczai poniewaz nie wiem co oznaczaja a bycmoze sa istotne bo na etykiecie z regoly sa tylko tabelka i jak brac (z tych rzeczy ktore nas interesoja)a okazuje sie ze jest ich duzo wiecej - ale nie negujcie bo jestem dosc zielony wiec moge sie mylic.
Z suplami czy na sucho - oto jest pytanie.