...
Napisał(a)
dajmy na to gdyby odzywke bialkowa potraktowac wrzaca woda? Albo np z czyms jakis czas w piekarniku jak ciasto podpiec - to czy jakos bialka si epogorszy? Nie mowie tu o scinaniu bialka to to tylko zmiana konsystencji ale o zniszczeniu aminokwasow. Ktos wie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
zniszczy , nie od wczoraj przetwarzanie na zimno jest wymieniane jako jeden z glownych atutuw pdzywek bialkowych , jednak wiadomo ze jakas minimalnie letnia woda nie powinna zaszkodzic , napewno nic sie nie stanie za to bialku sojowemu , mozna go dodawac do wypieków
Polecane artykuły