kiełbasa drobiowa też mi smakuje, ale na 20g białka ma też20g tłuszczu
...
Napisał(a)
znacie jakieśparówki drobiowe, które mają małą zawartość tłuszczu? lubięje bardzo, ale dośćtłuste są..
kiełbasa drobiowa też mi smakuje, ale na 20g białka ma też20g tłuszczu
kiełbasa drobiowa też mi smakuje, ale na 20g białka ma też20g tłuszczu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
ani kiełbasy ani parówek na zdrowych dietach nie polecamy , chude parówki ??? pierś z kurczaka/indyka
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
nie ma chudych parówek....
...
Napisał(a)
są chude parówki ale swojskie ,robione na zamówienie u znajomego rzeznika te sklepowe to ochydztwo ( ale i tak je jem czasami - takie zboczenie )
Zmieniony przez - Zdenek_SB w dniu 2007-04-02 18:23:24
Zmieniony przez - Zdenek_SB w dniu 2007-04-02 18:23:24
tylko jeden klub
kocham aż po grób...
...
Napisał(a)
Kroisz piers z kurczaka w takie parówy i masz :D, a tak na serio to dobrych parówek chyba nie ma w sklepach bo zazwyczaj robione są z nie najlepszego mięsa ( nie powiem jakiego bo nie chcę ci obrzydzac :D). Jedyny wybór to kiełbasa z jakiejś małej czy prywatnej- przydomowej masarni.
...
Napisał(a)
bo zazwyczaj robione są z nie najlepszego mięsa
zmielone wymiona i kogucie grzebienie cięzko nazwać mięsem
zmielone wymiona i kogucie grzebienie cięzko nazwać mięsem
tylko jeden klub
kocham aż po grób...
...
Napisał(a)
a te różne dla dzieci? MORLINKI? JEDYNKI czy jakośtak - pakowane jak jakieś BATONY!! za moich czasów to się jadło PRINE POLO.. a teraz szamają "kogucie grzebienie z wymionami"..
w KIFie był artykuł, w którym dr Fort pisał, o tym, ze parówki to w dużej mierze mąka w tłuszczu.. - czyste węgle (mąka) z tłuszczem (zwierzęcym).. dlatego zgłębiam temat..
w KIFie był artykuł, w którym dr Fort pisał, o tym, ze parówki to w dużej mierze mąka w tłuszczu.. - czyste węgle (mąka) z tłuszczem (zwierzęcym).. dlatego zgłębiam temat..
Polecane artykuły