7.30 - śniadanko
PŁATKI OWSIANE - 100g
RODZYNKI - 30g
MLEKO 1,5% - 500ml
09.30 - w szkole
PIECZYWO RAZOWE - 70g
WĘDLINA - 30g
SER ŻÓŁTY - 20g
11.30 - w szkole
RYZ BIAŁY - 100g
JOGURT NATURALNY - 200ml
15.00 - obiad
FILET Z KURCZAKA - 100g
OLIWA Z OLIWEK - 20g
RYŻ BRĄZOWY - 100g
SURÓWKA - 200g
OLEJ SŁONECZNIKOWY - 20g
SOK MARCHWIOWO-JABŁKOWY - 250g
18.30 - po treningu
PIECZYWO RAZOWE - 100g
TUŃCZYK W OLEJU - 70g
21.30 - kolacja
SER BIAŁY CHUDY - 100g
PRZYPRAWY
PIECZYWO PSZENNE - 80g
MARGARYNA/MASŁO - 20g
+ owoce pomiędzy posiłkami
Podsumowanie
Białko - ok.250g
Tłuszcze - ok. 110g
Węglowdany - ok. 650g
Witaminy - ?
Minerały - ?