Szacuny
1
Napisanych postów
56
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
152
wlanie nie gotowanie ! nalewasz do kubka wrzatek i wkladasz tam jajka na pare sekund. Gotowanie to bym musial pare minut gotowac tu chodzi tylko o wyparzenie jajek.
PS. Dlaczego jajka i cukier to zle polonczenie ?!
Szacuny
30
Napisanych postów
2733
Wiek
33 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16414
Nie ma to jak odkopywanie tematow.
Salomonella swoja droga.Chodzi o to,ze surowe jajka maja awidyne,ktora utrudnia przyswajanie wit.B7,a jej niedostateczna ilosc odpowiada za zmiany na skorze,nadcisnienie,wysoki poziom cholesterolu,depresje,zmeczenia,stany zapalne jelit.
Szacuny
30
Napisanych postów
2733
Wiek
33 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16414
Heh,jakie powiazanie.
Zeby kogiel mogiel byl slodki to i tak trzeba poslodzic.
Surowe jajka moga (NIE MUSZA)powodowac niedobor biotyny,a snickers to co inne slodycze,czyli glownie powiazanie cukrow prostych i czesto tluszczu czyli otylosc,ale tak samo moze a nie musi tego robic.Od wielu czynnikow to zalezy
Zalezy z jakiej strony na to patrzec
Zmieniony przez - Hihihehe w dniu 2008-10-28 18:25:33