Szacuny
1
Napisanych postów
795
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5042
Kurczak na ostro
piers kurczaka
jajko
sól pieprzi papryka
bułka tarta z ciemnego pieczywa
olej
Piers z kurczaka pokroj na nieduze kawalki,posól i posyp papryka i pieprzem nastepnie zanurz w jajku i bułce tartej.Smazyc na niezbyt goracym oleju lub na pamie na srednim ogniu
Szacuny
34
Napisanych postów
1669
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
40418
hmmm... a wołowine jesz?? taka gotowana z warzywami bez żadnego przepisu jest pyszna, i sie nie nudzi wcale bo ma wyrazisty smak, nie tak jak kurczak i indyk
Szacuny
0
Napisanych postów
213
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5043
mam smieszne pytanie co to po polsku jest za wolowin jaki rodzaj bo niemam pojecia a dokladnie chodzi mi o "STEAK STRIPLON" poprostu stek co to za rodzaj wolowiny
Zmieniony przez - Tatoniusz w dniu 2007-05-12 23:52:14