...
Napisał(a)
no ale na czyms to musisz jakos usmazyc, chyba ze lubisz takie wiory pozatym sos bez tluszczu bedzie lipa no chyba ze rzeczywiscie malo tego tluszczu dajesz
...
Napisał(a)
Miesko jest podsmazane na teflonie, potem wazywa itd a potem to wszystko dusi sie jakis czas pod przykrywka.Jak sie ma teflonowe patelnie nie trzeba na tluszczu smazyc.Wiadomo troche sie dodaje ale nie popadajmy w przesadyzm od razu.Ja nie robie"orginalnego wloskiego spaghetti" :p Nawet nie wiem jak...
...
Napisał(a)
albo walisz na makaron koncentrat pomidorowy z oregano i innymi duperelami do tego cebula + pierś z kuraka i masz też spaghetti
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2007-05-16 10:57:51
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2007-05-16 10:57:51
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
ja tam robie mieso w sosie a nie w tłuszczu. lepsze. wchłania smaki i oddaje smaki:)
Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety
...
Napisał(a)
Osobiscie polecam spaghetti z brokulami.
Zdrowe i dobre.
pozdrawiam.
Zdrowe i dobre.
pozdrawiam.
"The important thing is not to stop questioning."
Polecane artykuły