PONIEDZIAŁEK:
Klatka piersiowa:
- WYCISKANIE SZTANGI W LEŻENIU NA ŁAWCE POZIOMEJ (szeroki uchwyt) 3x 12/10/8
- WYCISKANIE SZTANGI W LEŻENIU NA ŁAWCE POZIOMEJ (wąski uchwyt) 3x 12
- ROZPIĘTKI ZE SZTANGIELKAMI W LEŻENIU NA ŁAWCE POZIOMEJ 3x 12/10/10
- WYCISKANIE SZTANGI W LEŻENIU NA ŁAWCE SKOŚNEJ (wąski uchwyt) 3x 12/10/8
- ROZPIĘTKI ZE SZTANGIELKAMI W LEŻENIU NA ŁAWCE SKOŚNEJ 3x12/10/10
Triceps:
- WYCISKANIE "FRANCUSKIE" JEDNORĄCZ SZTANGIELKI W SIADZIE 4x12
- PROSTOWANIE RAMION NA WYCIĄGU STOJĄC 3x 12/10/8 progresja
- PROSTOWANIE RAMIENIA ZE SZTANGIELKĄ W OPADZIE TUŁOWIA 3x 12/10/8
+Brzuch
WTOREK:
-BIEG NA 5KM+ Rower
+brzuch
ŚRODA:
Plecy:
- PODCIĄGANIE NA DRĄŻKU SZEROKIM UCHWYTEM (NACHWYT, do karku) 4x max
- PODCIĄGANIE NA DRĄŻKU SZEROKIM UCHWYTEM (NACHWYT, do klatki piersiowej) 2x max
- UNOSZENIE TUŁOWIA Z OPADU 3x 15
Biceps:
- UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ NA "MODLITEWNIKU" 3x 12/10/8
- UGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI STOJĄC PODCHWYTEM 3x 12
- UGINANIE RAMIENIA ZE SZTANGIELKA W PODPORZE PRZODEM 3x 12
Przedramiona:
- ZGINANIE NADGARSTKÓW ZE SZTANGĄ TRZYMANĄ NACHWYTEM 3x 12/10/8
- ZGINANIE NADGARSTKÓW ZE SZTANGĄ TRZYMANĄ PODCHWYTEM 3x 12/10/8
+brzuch
CZWARTEK:
- -BIEG NA 5KM+ Rower
+brzuch
PIĄTEK:
Barki:
- WYCISKANIE SZTANGIELEK 4x 12/10/8/8
- UNOSZENIE SZTANGIELEK BOKIEM W GÓRĘ 4x 12/12/10/10
- UNOSZENIE RAMION W PRZÓD ZE SZTANGIELKAMI 4x 10
- PODCIĄGANIE SZTANGI WZDŁUŻ TUŁOWIA 4x 12/10/8/6
Uda:
PROSTOWANIE NÓG W SIADZIE 5x12
UGINANIE NÓG W LEŻENIU 5x12
Łydki:
WSPIĘCIA NA PALCE W STANIU 5x 15/12/12/12/10
SOBOTA I NIEDZIELA- Regeneracja
Dieta:
1. Posilek godz. 8.30
- 100g platkow owsianych
- 300ml mleka 2%
- 3 jaja cale gotowane
- 100ml soku z marchewki
- maly banan
2. Posilek godz. 12.00
- 100g szynki z piersi kurczaka
- 140g pieczywa razowego
- 30g sera zoltego
- 10g masła
- salata, pomidor
3. Posilek godz. 15.00
- 100g ryzu brazowego
- 150g piersi kurczaka
- salatka warzywna
- 15g oliwy z oliwek
4. Posilek godz. 18.30 (przedtreningowy)
- 100g ryzu brazowego
- 150g piersi kurczaka
- salatka warzywna
- 30g orzechow ziemnych niesolonych
6. Posilek godz. 22.30
- 125g twarogu chudego
- 10g oliwy z oliwek