...
Napisał(a)
WITAM,
cwicze od dwoch miesiecy od tego czasu warzywa na moim stole goszcza codziennie.Poza gotowaniem warzyw na parze zajadam sie zielona salata ,dodatkow do niej jest tyle ,ze mozna zrobic MENU na caly rok zaczynajac od owocow morza (czyste bialko-crevetki)konczac na filecie z kurczaka.Zastanawia mnie jedno od kiedy czytam artykuly na tym forum nikt jeszcze nie wspomnial o miesku z indyka przeciez w nim jest 0 cholesterolu.Jestem kucharzem pracuje we Francji jesli ktos by chcial jakies recepty na salaty nie ma problemu.Warzywa wedlug mnie popwinno sie jadac swieze niepoddawac zadnej obrobce termicznej POZDRAWIAM
cwicze od dwoch miesiecy od tego czasu warzywa na moim stole goszcza codziennie.Poza gotowaniem warzyw na parze zajadam sie zielona salata ,dodatkow do niej jest tyle ,ze mozna zrobic MENU na caly rok zaczynajac od owocow morza (czyste bialko-crevetki)konczac na filecie z kurczaka.Zastanawia mnie jedno od kiedy czytam artykuly na tym forum nikt jeszcze nie wspomnial o miesku z indyka przeciez w nim jest 0 cholesterolu.Jestem kucharzem pracuje we Francji jesli ktos by chcial jakies recepty na salaty nie ma problemu.Warzywa wedlug mnie popwinno sie jadac swieze niepoddawac zadnej obrobce termicznej POZDRAWIAM
favoris
...
Napisał(a)
jestem kuchcikiem domowym i lubię kombinować dlatego gdybyś mógł przesłać mi co tam możesz na maila [email protected]
Polecane artykuły