And One
...
Napisał(a)
Mam sprawę, otóż ostatnio policzyłem ile wydaje na diete, i złapałem się za głowę. Pomyślałem, że może mógłbym coś taniej kupować i wpadłem na pomysł. Czy zamiast porcji mięsa może być udko lub ćwiartka z kurczaka z tym, że przed peczeniem wycinam tłuszcz i skóry i wywalam je. Czy dobry byłby to pomysł? Przecież tłuszcz znajduję się pod skórą. pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Niekoniecznie tylko pierś kurczaka 0% tłuszczu jest ok. Wieprzowinę też możesz jeść. Wszystko zależy od reszty diety.
Zmieniony przez - ellis w dniu 2007-07-16 21:04:51
Zmieniony przez - ellis w dniu 2007-07-16 21:04:51
...
Napisał(a)
Reszta diety to płatki owsiane, ryż brązowy, ryba raz dziennie (tuńczyk lub filet), bardzo dużo warzyw i jeszcze jeśli chodzi o ilość białka to uzupełniam odżywką po 100 g dziennie. pozdro
And One
...
Napisał(a)
a o bardzo ważnych tłuszczach zapomniałeś...
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
Nie tylko. Z tego co on napisal to w ogole nie ma tluszczu a licza sie proporcje.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
dokładnie
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Polecane artykuły