I śniadanie: 6:00 przed pracą
płatki owsiane
mleko 3.2% do płatków
banan
rodzynki suszone 25g
orzechy włoskie 25g
II drugie śniadanie: 8:30
chleb żytni razowy 4 kromki
polędwica z indyka 30g
masło
banan 130g
ser twarogowy chudy 100g
III obiad: w przerwie (10:30-11:15)
ryz 100 g (woreczek)
jogobela jogurt
IV drugi posiłek: 16-16:15
ryż woreczek
piers z kurczaka (gotowana)
salatka warzywna+oliwa z oliwek
V kolacja: około 19
chleb żytni razowy 3 kromki
tunczyk puszka(w oleju/sosie własnym +łyzka o.z.o) 100g
owoc jakiś
4 wafle ryżowe
VI posiłek przed snem
ser twarogowy półtłusty 100-150g
oliwa z oliwek 15g
2 jajka gotowane
kanpka z szynka i masłem