------------------------------------------------------
Pozdrofka
http://www.sfd.pl/Siłka_by_Bochnia-t347406.html--Moja siłka
...
Napisał(a)
No więc kupiłem sobie oliwe z oliwek i mam pytanie kiedy i w jakich ilościach ją pic??.Np. przed posiłkiem po??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Zależy od Twojej diety.
Jedni piją "z kieluna" (kieliszka) na noc, często do twarogu lub odżywki białkowej.
Można dodać do sałatki warzywnej lub skropić chleb razowy, dużo jest rozwiązań, które wybierzesz, to już kwestia indywidualna.
Jedni piją "z kieluna" (kieliszka) na noc, często do twarogu lub odżywki białkowej.
Można dodać do sałatki warzywnej lub skropić chleb razowy, dużo jest rozwiązań, które wybierzesz, to już kwestia indywidualna.
"Wszystko jest trucizną i nic nią nie jest, wszystko jest kwestią tylko dawek"
...
Napisał(a)
do posiłku
ale takiego mniej tłustego, np. tuńczyk+chleb pełnoziarnisty+jakieś warzywa+5 lub10ml oliwy
Ja piję 4x po 10ml i wg dziennika posilow wychodzi mi często ok. 50% tł. jednonienasyconych w dieci na dzień, a całkowity tł. ok. 1,6g/kg m.c.
ale takiego mniej tłustego, np. tuńczyk+chleb pełnoziarnisty+jakieś warzywa+5 lub10ml oliwy
Ja piję 4x po 10ml i wg dziennika posilow wychodzi mi często ok. 50% tł. jednonienasyconych w dieci na dzień, a całkowity tł. ok. 1,6g/kg m.c.
...
Napisał(a)
jeszcze jedno pytanie jakiej wy uzywacie oliwy bo ja dzisiaj kupiłem pierwszy raz i myslałem że pawia puszcze bo kupiłem jakąs aromatyczną :-/
------------------------------------------------------
Pozdrofka
http://www.sfd.pl/Siłka_by_Bochnia-t347406.html--Moja siłka
...
Napisał(a)
z pierwszego tłoczenia metodami mechanicznymi na zimno
Odmiana Extra Vergine obojętne jakiej firmy, ale generalnia ja wolę włoską (bo hiszpańskie, które kupowałem miały gorzkawy posmak)
Ostatnio smakuje mi Extra Virgine włoskiej firmy Basso z wieśniaczką na etykietce
aromatyzowaną możesz wykorzystac do sałatek i innych potraw wieloskładnikowych, oczywiście oliwy z pierwszego tłoczenia nie nadają się do obróbki termicznej.
Odmiana Extra Vergine obojętne jakiej firmy, ale generalnia ja wolę włoską (bo hiszpańskie, które kupowałem miały gorzkawy posmak)
Ostatnio smakuje mi Extra Virgine włoskiej firmy Basso z wieśniaczką na etykietce
aromatyzowaną możesz wykorzystac do sałatek i innych potraw wieloskładnikowych, oczywiście oliwy z pierwszego tłoczenia nie nadają się do obróbki termicznej.
Polecane artykuły