SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jak przyrządzać rybę?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2688

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 10921 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 43675
a co to za wymog ze gotowana a nie inna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 336 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6527
w diecie raczej powinny być rzeczy gotowane ,a nie smażone
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Jeśli smażysz coś krótkotrwale to na oliwie, po smażeniu wylewasz.
Jeśli ryba, bądź inny produkt wymagający dłuższej obróbki to na tłuszczach zwierzęcych - smalcu

Nie smaż jedynie na maśle, chyba że jajka. Białko ścina się bardzo szybko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 10921 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 43675
ale zobacz ze masz to w folii domer pisal ze nawet bez oleju mozna
poza tym nawet odrobvina tego oleju sie nie dostaje do rybki
jezeli czujesz inny smak to na parze ma taki sam
pryzprawkami do ryby posyp i miodzi cud maliny
i cytrynka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 5025 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 44470
zrób tak:

Weź patelnie, nalej wody ok 3 cm i dodaj tam (zioło angielskie, liść laurowy itp)

Rybę polej sokiem z cytryny i przyprawami (jak chcesz to ją przypraw)
Zawiń w Filię aluminiową (szczelnie) i dawaj na patelnie!

Możesz to samo zrobić tylko że zamiast wody oliwa z oliwek itp.


P.S.
Raz na miesiąc możesz w jajku i tez smażysz :)

--=Zanim zadasz kolejne pytanie na forum=--
http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html

"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 310 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10903
obsyp porządnie ziołami tak jak lubisz, zawiń 4porcje w folie i do piekarnika...
Pychota!!

Jak smażymy to nie na oliwie ludziska! Szybko sie utlenia. Lepszy olej rzepakowy
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta a Kibelek :)

Następny temat

Twaróg - ile na noc?

WHEY premium