Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
To polecam jeszcze witaminke A, powoduje iż wzrok sie wyostrza i nie odpisuuje się na posty z 2007 roku
...
Napisał(a)
akurat wykopał ciekawy temat.
jednak od 2007 nic się nie zmieniło:
- z wołowiną za dużo roboty,
- tuńczyk jest wygodny,
- twaróg przed snem.
jednak od 2007 nic się nie zmieniło:
- z wołowiną za dużo roboty,
- tuńczyk jest wygodny,
- twaróg przed snem.
Quod medicina aliis, aliis est acre venenum
Trzecia Rzeczpospolita, Polska Ludowa
To samo od nowa, to samo od nowa...
...
Napisał(a)
Moje doświadczenia z serem białym sa dokładnie takie jak wynika z wypowiedzi Marka. Śmieć. Proponuję prosty eksperyment: 3 puszki tuńczyka + spora ilość mety w jednej dawce a 3 kostki sera białego (lub nawet potrójna porcja odżywki białkowej) + tyle samo mety. Jak ktoś umie obserwować swoje ciało to zauważy różnicę. Po tunie chodzisz spięty po serze nic. Z wołowiną/wieprzowiną może byłoby lepiej niż z tuną ale nie próbowałem na sobie więc nie wiem.
Lepiej być durniem niż ćwierćinteligentem.
...
Napisał(a)
bede musial zaczac mixowac owsiane z tunczykiem zamiast twarogu
codzien klody pod nogi...
codzien klody pod nogi...
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Chyba,że ktoś ma strukturę mięśni o budowie i wyglądzie twarogu
btw wszystkie duże ryby morskie są zayebane rtęcią jak również bodajże szczupak sandacz i cośtam jeszcze bo woda jest poprostu zatruta
dlatego najlepiej jeść szprota w pomidorach dobrej firmy
Zmieniony przez - MICOOOLAI w dniu 2009-01-30 18:00:19
btw wszystkie duże ryby morskie są zayebane rtęcią jak również bodajże szczupak sandacz i cośtam jeszcze bo woda jest poprostu zatruta
dlatego najlepiej jeść szprota w pomidorach dobrej firmy
Zmieniony przez - MICOOOLAI w dniu 2009-01-30 18:00:19
...
Napisał(a)
ja tam wołowinke na grillu elektrycznym robie cienki plaster250g kłuje z obu stron widelcem przyprawy folia aluminiowa 15 min i heja .od piersi mi sie już zygać chce.wołowina rulez
...
Napisał(a)
"Ja tuńczyka nie jadam - za ciężki jest - makrela wędzona za to ma i wapń i białko i tylko tłuszcz z ryby (w tym omega 3)a nie jakiś tam bliżej nieokreślony roślinny."
tez lubie makrele jesc,codziennie sobie kupuje od tak zeby poskubac nawet przed tv jak sie nudze 100gr makreli ma chyba 20gr białka i 15 tluszczy,a nie brzydnie mi w smaku jak tuna
tez lubie makrele jesc,codziennie sobie kupuje od tak zeby poskubac nawet przed tv jak sie nudze 100gr makreli ma chyba 20gr białka i 15 tluszczy,a nie brzydnie mi w smaku jak tuna
Polecane artykuły