lat 20
staż 1 rok
trening 4*tydzień na mase. średnia intensywność
Waga :85
BIAŁKO 2/kg
TŁUSZCZE 1,2/kg
WEGLOWODANY 4,5/kg
Białko / Tłuszcze / Węglowodany / Wart. energet.
Śniadanie 7:00 [46-61-80-1052] 4xKreatyna
Płatki owsiane == 100 / 12 / 7 / 62 / 366
Mleko spożywcze 0,5 % tłuszczu == 300 / 11 / 2 / 15 / 117
Oliwa z oliwek == 50 / 0 / 50 / 0 / 441
Ostrowia == 30 / 24 / 2 / 2 / 128
2 Śniadanie/Przedtreningowe 9:00 [11 -7-88-67]
Chleb żytni razowy == 120 / 7 / 2 / 55 / 268
Margaryna "Kama" == 5 / 0 / 2 / 0 / 20
Szynka wieprzowa gotowana == 10 / 2 / 2 / 0 / 22
Banan == 150 / 2 / 0 / 33 / 143
Posiłek potreningowy 13:00 [32-7-78-511]
Pomidor == 50 / 0 / 0 / 1 / 8
Tuńczyk w wodzie == 120 / 25 / 1 / 0 / 115
Oliwa z oliwek == 5 / 0 / 5 / 0 / 44
Ryż biały == 100 / 7 / 1 / 77 / 344
Obiad 15:00~16:00 [46-15-66-588]
Mięso z piersi kurczaka bez skóry == 150 / 32 / 2 / 0 / 149
Kasza gryczana == 100 / 13 / 3 /63 / 336
Pomidor == 100 / 1 / 0 / 2 / 15
Oliwa zoliwek == 10 / 0 / 10 / 0 /88
1 Kolacja 18:30 [35-8-79-539]
Makaron dwujajeczny == 100 / 12 / 3 / 75 / 373
Ser twarogowy półtłusty == 125 / 23 / 6 / 5 / 166
2 kolacja 21:00 [25-6-0-159]
Tuńczyk w wodzie == 120 / 25 / 1 / 0 / 115
Oliwa z oliwek == 5 / 0 / 5 / 0 / 44
BILANS
195 105 390 3316 <<-zrealizowane
170 102 383 3128 <<-ustalone
---------------------------------------------------
115% 103% 102% 106%