...
Napisał(a)
W maku można na takim oleju smażyć do 10 dni. U mnie przeważnie jest parę dni wcześniej wymieniany. Ale dodatkowo jet jeszcze codziennie filtrowany i jest dawany taki proszek na przedłużenie żywotności frytury.
...
Napisał(a)
U mnie jest filtrowany co 5 gotowań, a wymieniany jest kiedy widoczność jest mniejsza niż 1 cal
"Nie dyskutuj z d****em: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Tłuszcze - Kompilacja --> http://www.sfd.pl/Tłuszcze_-_Kompilacja-t464716.html
...
Napisał(a)
eee chlopaki nie robie w macu ani w kfc tylko w odzywkach
frytek nie jem nigdzie
a mieso w kfcmi smakuje i raz na jakis czs jak gdzies wyskocze sie skusze
tyle
a co tam w tym wszystkim jest , to kto madrzejszy sie domysli i wyciagie wnioski
frytek nie jem nigdzie
a mieso w kfcmi smakuje i raz na jakis czs jak gdzies wyskocze sie skusze
tyle
a co tam w tym wszystkim jest , to kto madrzejszy sie domysli i wyciagie wnioski
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Polecane artykuły