SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Tuńczyk a pieczenie...

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1563

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 378
Witam
takie pytanie : czy tuńczyk traci swoje białko i własciwości w momencie gdy np jest dodany na spód tostów i pieczony przez 5 minut?
nie jest bezpośrednio wystawiony na smażęnie,bo jest w środku,przykryty serkiem i szynką ,ale jest pod wysoką temperaturą ,czy to mu szkodzi?

:>

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 829 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12115
A czy gdy gotujesz pieczesz, smazysz kurczaka to traci on swoje wartosci odzywcze?No wlasnie...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1056 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25143
Nie traci.

Oko za oko, ząb za ząb,...

A czemu dupa jest za pieniądze

kkoksiarz: "gdybym wrzucił jakieś czyste białko to efekty były by bardZiej zauważalne"

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ktora l-karnityna bardziej sie oplaca?

Następny temat

Dieta-Masa :)

WHEY premium