...
Napisał(a)
No wlasnie jak w temacie. Przykladowo chce zjesc 200g piersi z kurczka. Czy mam wazyc mieso surowe czy po upieczeniu? po upieczeniu straci ono troche wagi, Czy to znaczy ze powinienem upitrasic np okol 250 surowego bo okolo 50g straci masy podczas "obrobki cieplnej" Kiedy w wazycie mieso? Czy bierzecie tez pod uwage jakas utrate bialka w skutek obrobki ciplej?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Wszystkie Produkty ważysz Przed Obróbka>
Poprostu pozbedzie sie wody.
Np Ryż makaron też przed gotowaniem itp. bo nabierze wody a woda nie ma zadnych wartości.
Poprostu pozbedzie sie wody.
Np Ryż makaron też przed gotowaniem itp. bo nabierze wody a woda nie ma zadnych wartości.
Poprzedni temat
Dieta.
Polecane artykuły