SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

gotowanie, smazenie - jakie straty ?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4427

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 1869 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6274
albo pieczenie na foli w piekarniku:)

w zasadzie jaka jest roznica w gotowaniu a pieczeniu na folii? heh imo żadnej nie ma


Odpowiedzialem na te pytanie, na pytanie z postu odpowiedz juz byla.
jesli jestes na tyle nteligentny zeby nazywac mnie nieinteligentynym to sam sobie znajdz odpowiedz na pytanie. Pytanie jakie ty zadałes kompletnie nie sugeruje ze chodzi o wartosci odzywcze. chodzi Ci tu ewidentnie o róznice miedzy pieczeniem a gotowaniem. Róznica jest.

traci głwnie wode ale i tluszcz. bialko raczej zostaje chyba ze gotujesz na max. ogniu, wowczas sie wytrąca

Zmieniony przez - nofatuk w dniu 2008-01-13 21:53:33

Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Za szybka przemiana materii

Następny temat

Szukam diety na siłe

WHEY premium