Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
...
Napisał(a)
tuńczyk to białko= pierś z kury obmyć 10s, pociąć na małe kawałki(żeby szybko "doszły") 15-20s, rzucuć na patelnie z odrobiną oleju np: słonecznikowego i smażyć do 10min, możesz przyprawić cyrry będzie bardzo dobre, poza tym ryż bardzo dobrze komponuje się zmakowo z kurczakiem, łącznie czas wynosi max.15min, ryż możesz zrobić jednocześnie-15 min. gotuj, obmyjok. 1min. wrzuć na patelnie i smaż z vegetą przez 10min, czyli po 25minutach masz-zależnie od porcji jaką przyrządzałeś- przykładowo 500g ryżu i 250g kurczaka-duża porcja białka oraz węglowodanów, od początku do końca w krótkim czasie pozdr.
...
Napisał(a)
MOżliwe ,że nie ,ale teraz bankowo poleciał Sogacz do Ciebie
... Nie ma rzeczy nie możliwych , Jest Tylko brak ambicji ...
...
Napisał(a)
Polecane artykuły