SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ryz Vs Makaron

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 12426

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 18994 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 77015
a dlaczego pytasz

<(--====--)>
....Cichy-Figa....
<(--====--)>

-= Powrót po 9 latach nieobecnosci :) =-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 18994 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 77015
wsumie to na margarynie

<(--====--)>
....Cichy-Figa....
<(--====--)>

-= Powrót po 9 latach nieobecnosci :) =-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 223 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 1801
pytam bo smazone przeciez nie zdrolwe a na margarynie to już wogóle. widziałem (nawet mam w domu ) takie coś do smażenia i to jest w takiej butelce jak keczup wyciskane. Może to jest lepsze??

"Bóg bogaty w Miłosierdzie"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 18994 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 77015
Fakt,ze nie zdrowe,ale ja tam bardzo malutko margaryny biore...
A o tym co mowisz nie slyszalem,moze ktos sie wypowie
Pozdro

<(--====--)>
....Cichy-Figa....
<(--====--)>

-= Powrót po 9 latach nieobecnosci :) =-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 223 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 1801
spróbuję na jutro przynieść nazwe - bo mam w loduwie a teraz w pracy jestem

nara

"Bóg bogaty w Miłosierdzie"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 223 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 1801


zgodnie z obietnicą - to ma właśnie takie parametry - może ktoś skomentować.

"Bóg bogaty w Miłosierdzie"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 10990 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 88360
no coz...powiem ci ze olej rzepakowy jest najgorszym z oleji jadalnych...zawiera bardzo duza ilosc rakotworczych substancji (jakich nie pamietam)...a do tego jeszcze dodasz smarzenie, w ktorym wytwarzaja sie akrylamidy i masz najniezdrowszy tluszcz na swojej patelni...nie mowie ze nie mozna jesc tego i ze od razu bedzie sie mialo raka, ale wedlug mnie powinno sie ograniczyc(ja zueplnie zrezygnowalem)...osobiscie polecam oliwe z oliwek z 1-ego tloczenia dodana do jakiejs potrawy...a smarzyc wole bez tluszczu, na teflonie...jesli chodzi ci o tluszcz jako zrodlo kwasow tluszczowych omega-3 to bdb jest olej lniany...

co do tego masmixa powyzej: spojrz na to ile na ulepszaczy (te E-...) mysle ze ten produkt nie jest dobry

Pozdrawiam
misoo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 66 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 274
Ja smaze na mleku ( 0% laciate ), nawet sadzone wychodzi i sie nie przypala. Natomiast jesli robie sobie jajecznice na cebuli ( najlepsza z jajrcznic ), lub pieczarkach, to kapie troszeczke oleju z oliwek lub oleju uzyskiwanego z pestek winogron.

" Jedni sie rodza po to zeby jesc, a inni jedza po to aby zyc..."

" Jedni sie rodza po to zeby jesc, a inni jedza po to aby zyc..."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Picie podczas jedzenia

Następny temat

Kukurydza (w kolbach)

WHEY premium