SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Sosy

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 6109

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1137 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13203
Ja do ryżu nie mogę wdupiać sosu ze sklepów np. bo mają za bardzo "wyraźny" smak i rzygać się chce po 5 razach.

Ja od dłuższego czasu robię sobie na kostce knorra ;)
Rozpuszczam 1/3 kostki w niewielkiej ilości wody, gotuje, w tym samym czasie biorę śmietany troszkę do kubka, mieszam ją z tym co się gotuje (troszkę ,żeby się nie zważyła po wlaniu do gorącego), potem wlewam zawartość kubka do garczka. Jeśli jest za mało gęste (a zawsze jest ) to mieszam mąkę z zimną wodą w kubku i dolewam do tego co się gotuje. Można jeszcze dodać trochę musztardy dla jakiegoś smaku. Smak jest łagodny ,także można to jeść dziennie bez problemów. Wychodzi tanio jak woda z kranu :P
Pisania mase ,a roboty na 5 minut.

pozdro

Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo

Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

szybka redukcja - 10kg, ocena diety, pomoc ;)

Następny temat

Dieta na mase prosze o ocene i poprawki!! SOGI

WHEY premium