Szacuny
1
Napisanych postów
54
Wiek
39 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
511
Wracając do tematu z poprzednich stron na temat piersi z kuraka - co dajecie do tej wody żeby mięcho nie smakowało jak surowe?? napewno kostka rosołowa odpada a jakie przyprawy najlepiej sypać?? w piekarniku też można sobie to mięsko robić??
i jeszcze pytanko dotyczące jogurtów - czy jogurtem naturalnym można zastąpić mleko do płatków owsianych/musli ?? zmienia to coś na lepsze?? duże to wykroczenie jesli jogurt ten ma 3% tłuszczu??
To, co u innych nazywamy GRZECHEM, w naszym wykonaniu jest jedynie doświadczeniem życiowym :p
Szacuny
1
Napisanych postów
54
Wiek
39 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
511
aaa no i mała E - powodzenia i wytrwałości :) nie wiem jak sie czuje ktoś o takich wymiarach jak Ty gdyż jestem nieco wyższa i cieższa :D:D ale mimo tego ze moja waga tez niby jest ok to nie jestem zadowolona z wygladu mojego ciałka - walcze jak Ty :)
pozdrawiam
To, co u innych nazywamy GRZECHEM, w naszym wykonaniu jest jedynie doświadczeniem życiowym :p
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
188925
Yellowka zalezy jaka trzymasz diete i jak ci idzie chudniecie, zawsze jednak lepiej by jogurt byl chudy.
Do gotowania tez możesz dać kostkę rosołową, ale kup taka w sklepie ze zdrowa żywnością bez glutaminianów i polepszaczy smakowych, chyba, ze z zasady unikasz soli.