Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Wysoko proteinowa odżywka wspomagająca program żywieniowy dla sportowców.
Milk & Egg protein ma nie tylko wysoką zawartość białka ale również zawiera duzą ilość glicyny, aktywnej substancji chroniącej stawy przed zużyciem i urazami w trakcie treningów.
Laktoalbumina (białko mleka) - naturalna proteina pozyskiwana z mleka, o wysokiej zawartości kwasu mlekowego. Zawiera również osiem aminokwasów. Oktreślana jest mianem idealnej proteiny.
Białko jaja - zawiera pełny zestaw protein, jest też wspaniałym źródłem zawierającym siarkę aminokwasów. proteiny z białka jaja są wolne od laktozy, tłuszczów i cholesterolu. Za to jest bogate w azot, ryboflawinę, magnez, potas, chlorek i inne składniki niezbędne dla sportowców.
Preparat zawiera również aminokwasy o rozgałęzionych łańcuchach BCAA, l-glutaminę, kreatynę i taurynę. Te substancje aktywne wzmacniają nawzajem swoje właściwości.
Dawkowanie:
1 łyżkę stołową (25 g) rozpuścić w 300 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Pić 1 - 3 koktajle dziennie.
Wartość odżywcza w porcji (25 g):
Białko 17,05 g
Węglowodany 5,5 g
Tłuszcze 2,3 g
Beta karoten 2,68 mg
Nikotynamid 10,50 mg
Witamina C 47,50 mg
Witamina E 4,01 mg
Witamina B6 1,12 mg
Witamina B12 0,89 mg
Witamina B1 0,72 mg
Witamina B2 0,72
Kwas Foliowy 0,19 mg
Biotyna 0.038 mg
Uwodniona kreatyna 10,000 mcg
Tauryna 5,000 mcg
L-glutamina 5,000 mcg
BCAA 5,000 mcg
Wartość energetyczna w porcji (25 g): 418 kJ/95,8 kcal
tyle znalazłem na ten temat
Milk & Egg protein ma nie tylko wysoką zawartość białka ale również zawiera duzą ilość glicyny, aktywnej substancji chroniącej stawy przed zużyciem i urazami w trakcie treningów.
Laktoalbumina (białko mleka) - naturalna proteina pozyskiwana z mleka, o wysokiej zawartości kwasu mlekowego. Zawiera również osiem aminokwasów. Oktreślana jest mianem idealnej proteiny.
Białko jaja - zawiera pełny zestaw protein, jest też wspaniałym źródłem zawierającym siarkę aminokwasów. proteiny z białka jaja są wolne od laktozy, tłuszczów i cholesterolu. Za to jest bogate w azot, ryboflawinę, magnez, potas, chlorek i inne składniki niezbędne dla sportowców.
Preparat zawiera również aminokwasy o rozgałęzionych łańcuchach BCAA, l-glutaminę, kreatynę i taurynę. Te substancje aktywne wzmacniają nawzajem swoje właściwości.
Dawkowanie:
1 łyżkę stołową (25 g) rozpuścić w 300 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Pić 1 - 3 koktajle dziennie.
Wartość odżywcza w porcji (25 g):
Białko 17,05 g
Węglowodany 5,5 g
Tłuszcze 2,3 g
Beta karoten 2,68 mg
Nikotynamid 10,50 mg
Witamina C 47,50 mg
Witamina E 4,01 mg
Witamina B6 1,12 mg
Witamina B12 0,89 mg
Witamina B1 0,72 mg
Witamina B2 0,72
Kwas Foliowy 0,19 mg
Biotyna 0.038 mg
Uwodniona kreatyna 10,000 mcg
Tauryna 5,000 mcg
L-glutamina 5,000 mcg
BCAA 5,000 mcg
Wartość energetyczna w porcji (25 g): 418 kJ/95,8 kcal
tyle znalazłem na ten temat
...
Napisał(a)
Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
Polecane artykuły