Szacuny
68
Napisanych postów
6262
Wiek
43 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
25443
nie macie sie o co spierac
poprzestancie na standardowym twarogu, jak ci zwykly nie wchodzi to go zmiel w maszenie(wilku) dodaj ubita piane z bialka jaj i te zułtka dodaj jakies owoce i masz serek homo.
Szacuny
0
Napisanych postów
113
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1481
mak: si, ale czasami nie chce mi sie mielic/miksowac i wale te homo, do zwyklego dodaje jeszcze ze dwie lyzki zelatyny i wychodzi lepsze homo niz named homo ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
113
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1481
nie, do konsystencji, lubie o fakturze ptasiego mleczka :P, a takie sie wlasnie robi jak sie da okolo 20g zelatyny, 4 jaja (bialka ubite) i pol kilograma twarogu
Szacuny
9
Napisanych postów
1399
Wiek
40 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8961
Ale chyba serek homogenizowany sam w sobie nie jest zły? Nawet taki sklepowy, pod warunkiem, że nie ma żadnych dodatków.Przecież homogenizacja to jest tylko rozdrobnienie czy utarcie na gładką masę. Jeśli chodzi o twaróg sernikowy to jest też coś takiego jak po prostu twaróg 3 krotnie mielony, sprzedawany w takich "kiełbaskach" i to jest normalny twaróg, ale bez pracy jeśli ktoś chce koniecznie jeść coś w rodzaju serka homogenizowanego.
Szacuny
1
Napisanych postów
174
Wiek
37 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
15970
jest taki produkcji TESCO i pisze ze ma tylko 4ww i jest poltlusty i ma niby 18gB ale nieche mi sie troche wierzyc porownujac inne wiaderka innych firm