PONIEDZIAŁEK i ŚRODA
Numer i Pora składniki gramatura zaw. zaw. zaw. wartość
posiłku posiłku składników B W T kaloryczna
płatki owsiane 100g 7 łyżek 10* 65 8 360 kcal
I - 7.00 Mleko 2% 200 ml 6 9 4 100 kcal
po przebudzeniu bakalie(rodzynki i orzechy) po 10g 3* 10 5 90 kcal
jaja kurze całe + białko 2 + 1 szt 15 n 10 160 kcal
SUMA W TYM POS. 21 84 27 710 kcal
II - 9.30 Serek wiejski 150g 18 7 ok..7 170 kcal
razowiec 70g 3* 30 n 150 kcal
owoc 150g n 15 n 60 kcal
SUMA W TYM POS 18 52 7 380 kcal
III - 12.00 biała rybka/chude mięso 150g 30 n ok.7 170 kcal
Ryż/kasza/makaron 75g 4* 50 n 265 kcal
warzywa/sok warzywny 200g n 10 n 50 kcal
SUMA W TYM POS 30 60 7 485 kcal
IV - 15.00 Serek wiejski 150g 18 7 ok..7 170 kcal
Ryż/kasza/makaron 75g 4* 50 n 265 kcal
SUMA W TYM POS 18 57 7 435 kcal
17.00 - 18.00 Trening ROWEREK
VI - 18.30 ryż/kasza/makaron razowy 100g 10* 75** n 350 kcal
biała rybka/chude mięso 150g 30 n ok..7 170 kcal
warzywa/sok warzywny 200g n 10 n 50 kcal
SUMA W TYM POS 30 85 7 570 kcal
VII - 22.00 Serek wiejski/ryba np.tuńczyk 150g/70 18 7 ok..7 170 kcal
razowiec 35g(kromka) 1* 15 n 75 kcal
SUMA W TYM POS 18 22 7 245 kcal
SUMA ~ 135g ~360g ~65g 2825 kcal
suma na kg masy ciała 1,8g 4,7g 0,85g 37,5 kcal
WTOREK i PIĄTEK
Numer i Pora składniki gramatura zaw. zaw. zaw. wartość
posiłku posiłku składników B W T kaloryczna
płatki owsiane 100g 7 łyżek 10* 65 8 360 kcal
I - 7.00 Mleko 2% 200 ml 6 9 4 100 kcal
po przebudzeniu bakalie(rodzynki i orzechy) po 10g 3* 10 5 90 kcal
jaja kurze całe + białko 2 + 1 szt 15 n 10 160 kcal
SUMA W TYM POS. 21 84 27 710 kcal
II - 9.30 Serek wiejski 150g 18 7 ok..7 170 kcal
razowiec 70g 3* 30 n 150 kcal
owoc 150g n 15 n 60 kcal
SUMA W TYM POS 18 52 7 380 kcal
III - 12.00 biała rybka/chude mięso 100g 20 n ok.5 120 kcal
Ryż/kasza/makaron 75g 4* 50 n 265 kcal
warzywa/sok warzywny 200g n 10 n 50 kcal
SUMA W TYM POS 20 60 5 435 kcal
IV - 15.00 Serek wiejski 100g 12 5 ok..5 110 kcal
Ryż/kasza/makaron 50g 5* 35 n 175 kcal
SUMA W TYM POS 12 42 7 285 kcal
V - 17.00 Chude mięso 100g 20 5 ok..5 120 kcal
Ryż/kasza/makaron 50g 5* 35 n 175 kcal
warzywa/sok warzywny 200g n 10 n 50 kcal
SUMA W TYM POS 20 50 5 345 kcal
18.30 - 20.00 Trening siłownia
VI - 20.30 ryż/kasza/makaron razowy 100g 10* 75** n 350 kcal
biała rybka/chude mięso 150g 30 n ok..7 170 kcal
warzywa/sok warzywny 200g n 10 n 50 kcal
SUMA W TYM POS 30 85 7 570 kcal
VII - 22.00 Serek wiejski/ryba np.tuńczyk 150g/70 18 7 ok..7 170 kcal
razowiec 35g(kromka) 1* 15 n 75 kcal
SUMA W TYM POS 18 22 7 245 kcal
SUMA ~ 140g ~395g ~65g 2970 kcal
suma na kg masy ciała 1,85g 5,2g 0,85g 39,5 kcal
SOBOTA
Numer i Pora składniki gramatura zaw. zaw. zaw. wartość
posiłku posiłku składników B W T kaloryczna
11.00 - 12.00 bieganie
I - 12.00 ryż/kasza/makaron razowy 100g 10* 75** n 350 kcal
biała rybka/chude mięso 150g 30 n ok..7 170 kcal
warzywa/sok warzywny 200g n 10 n 50 kcal
SUMA W TYM POS 30 85 7 570 kcal
II - 15.00 ryż/kasza/makaron razowy 100g 10* 75** n 350 kcal
biała rybka/chude mięso 150g 30 n ok..7 170 kcal
warzywa/sok warzywny 200g n 10 n 50 kcal
SUMA W TYM POS 30 85 7 570 kcal
16.30 - 18.00 Trening siłownia
III - 18.30 ryż/kasza/makaron razowy 100g 10* 75** n 350 kcal
biała rybka/chude mięso 150g 30 n ok..7 170 kcal
warzywa/sok warzywny 200g n 10 n 50 kcal
SUMA W TYM POS 30 85 7 570 kcal
IV - 21.00 Serek wiejski 200g 24 10 10 120 kcal
Ryż/kasza/makaron 50g 5* 35 n 175 kcal
SUMA W TYM POS 24 55 10 345 kcal
SUMA ~ 115g ~310g ~35g 2055 kcal
suma na kg masy ciała 1,55g 4,2g 0,5g 27,5 kcal
CZWARTEK
Numer i Pora składniki gramatura zaw. zaw. zaw. wartość
posiłku posiłku składników B W T kaloryczna
płatki owsiane 100g 7 łyżek 10* 65 8 360 kcal
I - 7.00 Mleko 2% 200 ml 6 9 4 100 kcal
po przebudzeniu bakalie(rodzynki i orzechy) po 10g 3* 10 5 90 kcal
jaja kurze całe + białko 2 + 1 szt 15 n 10 160 kcal
SUMA W TYM POS. 21 84 27 710 kcal
II - 9.30 Serek wiejski 150g 18 7 ok..7 170 kcal
razowiec 70g 3* 30 n 150 kcal
owoc 150g n 15 n 60 kcal
SUMA W TYM POS 18 52 7 380 kcal
III - 12.00 biała rybka/chude mięso 150g 30 n ok.7 170 kcal
Ryż/kasza/makaron 75g 4* 50 n 265 kcal
warzywa/sok warzywny 200g n 10 n 50 kcal
SUMA W TYM POS 30 60 7 485 kcal
IV - 15.00 Serek wiejski 150g 18 7 ok..7 170 kcal
Ryż/kasza/makaron 75g 4* 50 n 265 kcal
SUMA W TYM POS 18 57 7 435 kcal
V - 18.30 ryż/kasza/makaron razowy 100g 10* 75** n 350 kcal
biała rybka/chude mięso 150g 30 n ok..7 170 kcal
warzywa/sok warzywny 200g n 10 n 50 kcal
SUMA W TYM POS 30 85 7 570 kcal
20.00 - 21.00 BASEN
VI - 21.30 Serek wiejski/ryba np.tuńczyk 150g/70 18 7 ok..7 170 kcal
razowiec 35g(kromka) 1* 15 n 75 kcal
SUMA W TYM POS 18 22 7 245 kcal
SUMA ~ 135g ~360g ~65g 2825 kcal
suma na kg masy ciała 1,8g 4,7g 0,85g 37,5 kcal
Płeć: Mężczyzna
Wiek: 18
Waga: 74
Wzrost: 180 cm
Obwód klatki: 96
Obwód ramienia: 34
Obwód talii: ??
Obwód uda: 59
Obwód łydki: 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 18%
Aktywność w ciągu dnia: Praca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: silka, wf
Odżywianie: wszystko:d
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: zadne
Stan zdrowia: zadne
Preferowane formy aktywności fizycznej: 3x silowy, 1 basen, 2x bieganie, 2x rowerek
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: zadne
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: karnitynka
Stosowane wcześniej diety: zadne