Od początku maja zacząłem swoją redukcję.
Z planu masowego obfitego w kalorie i węgle jechałem na zbilansowanej dietce 2B 4WW 1,5T trochę tłuszczu poleciało.
Chciałbym jednak trochę poeksperymentować:) i z racji ze jestem z natury endo przejść na dietkę low carb. Zależy mi głównie na utracie tkanki tłuszczowej z jak najwiekszym zachowaniem mięśni.
Jeżeli byłby ktoś tak miły i mógł sprawdzić i poprawić ewentualne błędy to będę bardzo wdzięczny:
Wiek: 19 lat
Waga: 67kg
Wzrost: 170cm
Zapotrzebowanie (bilans 0): ok.2100 Kcal
Śniadanie:
Jajecznica z 3 jajek na smalcu
Orzechy włoskie - 30g
Mieszanka warzywna mrożona (ugotowana) - 200g
+ Omega 3, Witaminki
2gie śniadanie:
Wołowina klasa I - 100g
Dynia pestki - 50g
Sałata lodowa, pomidor, ogórek
Oliwa z oliwek - 10g
Przedtreningowy:
Kasza gryczana - 70g
Pierś z kurczaka - 120g
Jabłko - 200g
T.R.E.N.I.N.G
Potreningowy:
Ryż paraboiled - 70g
Mintaj gotowany/tuńczyk - 120g
Kolacja:
Dwa jajka gotowane
Sałata lodowa, ogórek, pomidor
Oliwa z oliwek - 10g
+Omega 3
Przed snem:
Ser biały półtłusty - 125g
Łącznie: 2,3B/1,6T/2WW - 2057Kcal
W dni nietreningowe plan żywieniowy wygląda tak samo tylko w posiłkach okołotreningowych zamiast 70g jest po 30g kaszy/ryżu za to wiecej warzyw i oliwka.
Trenuje 3x na siłowni w pozostałe dni aeroby (różnie na co mam ochotę - HIIT, rowerek, basen). Po treningach siłowym i aerobowym) porcja BCAA i tauryny.
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam!
Zmieniony przez - SpOnZ w dniu 2008-06-08 14:47:51
"Sorry babe, not with the lights on this month. I'm bulking." CT