I 6:00
1. Płatki owsiane 100g
2. rodzynki 40g
3. pomidor 40g
4. Mleko 0,5 % 150g
5. jaja kurze cale 40g
b/t/w - 25,8/13,62/122,42 677kcal
II 8:00 - 15:00 (w szkole)
1. chleb żytni razowy 240g
2. szynka z indyka 90g
3. ser gouda 30g
4. banan 100g
b/t/w - 44/22/145 897 kcal
III
1pierś z kurczaka b/skory 100g
2. kasza gryczana 100g
3. oliwa z oliwek 10g
b/t/w - 34/24/69 kcal 616
IV 20:00
1. ryz biały 100g
2. pierś z kurczaka b/skory 100g
3. . marchew 40g
b/t/w - 29/22/82 kcal 636
VI 22:00
1. tuńczyk w wodzie 60g
2. oliwa z oliwek 5g
b/t/w - 13/6/0 kcal - 102,65
Tuńczyka zastępuje twarogiem
Woda minimum 4litry
Posiłek dodatkowy twaróg lub warzywa lub
warzywa +miecho