SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Białko do obróbki termicznej

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1919

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 291 Napisanych postów 17217 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 86319
Chłopaki, jaką odżywkę białkową polecicie do stosowania przy obrobce termicznej np. wzbogaconych placków z owsianych i jajek?
Każda się nadaje? Zastanawiałem się nad jakimś białkiem jajecznym, ale nie wiem czy dobrze celuję.

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 295 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1726
polecam Any Whey z Optimum, świetnie sie nadaje do tych celów - po to zostało stworzone,

zwykłe białka nie bedą sie nadawać, tylko stracą swoje wartości ;)

Zmieniony przez - MuscleBody w dniu 2008-07-29 12:21:39

kto nie ryzykuje- szampana nie pije

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 291 Napisanych postów 17217 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 86319
Ok, wielkie dzięki. SOG

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
soy creations
mozna stosowac zamiast mąki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3962 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 51046
A czy jeżeli przygotuję sobie białko i wypiję je po paru godzinach to straci ono jakieś wartości? Trzeba je pić od razu po przyrządzeniu, czy spokojnie może kilka godzin poczekać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11389 Napisanych postów 72661 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958285
jak przyrządzone w wodzie to moze postac pare godzin , jak w mleku - nie ryzykowałbym
oczywiscie jak warunki przechowywania się w normie, a nie np. w temp >30st lub w sloncu itd, z drugiej strony nigdy nie rozumialem ludzi ,ktorzy o to pytają, bo co to za problem wziac nasypaną w shakerze porcje bialka , i zalac je potem wodą ,
przcieaz wode masz prawie wszedzie ,a jak nie to mozna ze soba nosic mala butelke, lub w ostatecznosci nalac 'kranówy'
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 5025 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 44469
Pytałem ostatnio w dziale Nutri o poddawanie białka (proch) krótkotrwałej obróbce termicznej i późniejszym przechowywaniu

Odp była że nie traci wartości

Nie było to jakieś specjalne białko

Rozchodziło mi się o omlet (płatki owsiane + białko jaj +proch)

--=Zanim zadasz kolejne pytanie na forum=--
http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html

"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bral ktos TESTROL-a ?? Prosze o opinie?

Następny temat

pomóżcie,doradźcie,ocencie

WHEY premium