SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gotowanie na parze- smak

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5502

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 38 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 698
10 - 15 minut na parze i styka?

Osobiście mi wystarcza-kurak nie jest surowy, to wszystko z resztą zależy od parowaru. Jest jeszcze jedna wielka zaleta gotowania na parze-można wszystko wrzucić na raz i gotować. Nie trzeba się pieprzyć ze smażeniem/gotowaniem kuraka i gotowaniem ryżu w dwóch naczyniach. Wrzucasz, ustawiasz czas i jesteś wolny.

A jak jest z rybami?

Podobnie-myjesz, kroisz, doprawiasz i odstawisz, żeby się "przegryzło" i wrzucasz. Z resztą, każdy parowar ma instrukcje obsługi i piszę w niej dokładnie co i ile gotować.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 258 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1985
To co miałem było tylko opakowane w folie :P

Ale fakt wrzucasz razem i nic nie przesiąka to jest plus :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Spawanie ocynkowanych profili

Następny temat

Da rade ?

WHEY premium