d
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźPoszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
Zmieniony przez - Way88 w dniu 2008-09-16 16:43:47
Ja na przykład dusiłem na patelni starta pietruszkę, marchewkę i seler, do tego przyprawy oczywiście. Dodawałem do ryżu i piersi z kurczaka.
Teraz po prostu leje oliwę na ryż i go sole, dodaje mięcho i warzywa- posiłek jak ta lala.
"Pomysł na" czy jakiś "Fix" możesz sobie dodać- nie umrzesz od tego.
Zmieniony przez - Michal44 w dniu 2008-09-16 16:48:26
Ja osobiscie robie na oko z warzywami i przyprawami, bo kazdy lubi inaczej. Wiec tak.
Na rozgrzanej patelni, lekko musnietej oliwa dajesz cebulke by sie podrumienila, dodajesz koncentrat/sos pomidorowy, badz wczesniej ztarte pomidorki, dodajesz czosnku, majeranku, bazylii, soli i pieprzu, Cokolwiek, aby smak pasowal do Twoich upodoban. Mieszasz, dodajesz kuraka i ryz.
Na zimno mozna np. troszke wody+smietana i majonez, do tego przyprawy, cebulka, kukurydza, whatever.
Trzeba byc tworczym
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
Zmieniony przez - Kaziol w dniu 2008-09-16 17:31:16
Wiedza jest najlepszym anabolikiem
Zmieniony przez - mr.p w dniu 2008-09-16 18:23:20
Mozesz skorzystac z tego:
https://www.sfd.pl/Wasza_kuchnia_-_posiłki,_opisy,_przepisy_itd.-t425704.html
https://www.sfd.pl/Dla_znudzonych_ryżem-t321392.html
https://www.sfd.pl/Dla_znudzonych_twarogiem-t315225.html
https://www.sfd.pl/Dla_znudzonych_kurczakiem-t317730.html
https://www.sfd.pl/Dla_znudzonych_OWSIANKĄ_:_-t412398.html
Zmieniony przez - Hihihehe w dniu 2008-09-16 18:42:45
-Spójrz przez okno, co widzisz?
-Nic jest noc.
-Nie to cień mojej duszy...
Stop wishing start doing