SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

soczysta wołowina

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 23409

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 145 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1158
u nas poledwiczki wolowe 22 zl za kg i same chude :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1021 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 27408
Jezeli ktoś lubi krwiste mieso to polecam:
(najlepiej polędwica) jesli nie to inna częsc wołowiny. Kroimy plaster grubosci około 3-4 cm, obtaczamy w przyprawach i oliwie. Kładziemy na rozgrzana patelnie na około 40-60 sec z jednej strony i tyle samo z drogiej. Po tym do piekarnika na 7 minut w temp okolo 180*C wyciągamy i jest super. Srednio krwiste :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 239 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6429
super przepis Sog sie należy, jem już 3 dzień z rzędu i mi bardzo smakuje.pzrepis troche zmodyfikowałem[udziec marynował sie przez całą noc,aha no i zastąpiłem oliwe olejem,bo nie smakuje mi oliwa ] do wołowinki dodałem makaron ryżowy Tao-Tao+ kapusta pekińska i obiadek z.a.j.e.b.i.sty

nie chcę soga, kilknij na pajacyka: http://www.pajacyk.pl/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 348
Jaka temperatura w piekarniku?
Czy do rozgrzanego piekarnika czy zimnego?
Jakie przyprawy polecasz (używasz?)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Omleciki/naleśniki białkowe

Następny temat

Energia Z Pieca

WHEY premium