...
Napisał(a)
Jezeli ktoś lubi krwiste mieso to polecam:
(najlepiej polędwica) jesli nie to inna częsc wołowiny. Kroimy plaster grubosci około 3-4 cm, obtaczamy w przyprawach i oliwie. Kładziemy na rozgrzana patelnie na około 40-60 sec z jednej strony i tyle samo z drogiej. Po tym do piekarnika na 7 minut w temp okolo 180*C wyciągamy i jest super. Srednio krwiste :D
(najlepiej polędwica) jesli nie to inna częsc wołowiny. Kroimy plaster grubosci około 3-4 cm, obtaczamy w przyprawach i oliwie. Kładziemy na rozgrzana patelnie na około 40-60 sec z jednej strony i tyle samo z drogiej. Po tym do piekarnika na 7 minut w temp okolo 180*C wyciągamy i jest super. Srednio krwiste :D
...
Napisał(a)
super przepis Sog sie należy, jem już 3 dzień z rzędu i mi bardzo smakuje.pzrepis troche zmodyfikowałem[udziec marynował sie przez całą noc,aha no i zastąpiłem oliwe olejem,bo nie smakuje mi oliwa ] do wołowinki dodałem makaron ryżowy Tao-Tao+ kapusta pekińska i obiadek z.a.j.e.b.i.sty
nie chcę soga, kilknij na pajacyka: http://www.pajacyk.pl/
...
Napisał(a)
Jaka temperatura w piekarniku?
Czy do rozgrzanego piekarnika czy zimnego?
Jakie przyprawy polecasz (używasz?)
Czy do rozgrzanego piekarnika czy zimnego?
Jakie przyprawy polecasz (używasz?)
Polecane artykuły