Cieszę się dobrym zdrowiem, jestem aktywny fizycznie, mam świetne samopoczucie i mnóstwo energii. Pracuję, studiuję, powodzi mi się w życiu prywatnym. Aktualnie jestem ciągle na diecie opierającej się głównie na tłuszczu i białku. Jak tylko zjem normalny obiad, ciasto lub wmontuję coś węglowodanowego czuję jak spada mi koncentracja, pojawia się mętlik w głowie, szumy uszne, brak energii, nerwowość, mdłości i suchość w ustach. Pomaga mi wtedy wysiłek fizyczny i wszystko powoli wraca do normy. Niewielkie ilości węgli nie wpływają tak na mnie. Od czasu kiedy odkryłem dietę tłuszczową jest dużo lepiej, ale chciałbym się w końcu dowiedzieć o co biega z tą całą przedziwną sytuacją, bo jest to już dla mnie trochę męczące. Uwielbiam czuć się dobrze, więc będę wdzięczny za poradę odpowiadającą na pytanie- czy ma to jakiś związek z dziedziną diabetologii czy szukam solucji pod złym adresem? Dzięki za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam,
Damian