...
Napisał(a)
chodzi o to, że zawsze podsmażam mięso a potem dopiero robie je na parze żeby tłuszcz wyciekł (mam wrażenie że kurczak jest surowy i mięso sie nie ścina kiedy robie na samej parze). czy to błąd?
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
pewnieze zle robisz
bierzesz piers oczyszczasz,plukasz,kroisz,przyprawiasz i dajesz do garnka do gotowania na parze po 10-15min w zaleznosci od ilosci miesa piers jest gotowa
bierzesz piers oczyszczasz,plukasz,kroisz,przyprawiasz i dajesz do garnka do gotowania na parze po 10-15min w zaleznosci od ilosci miesa piers jest gotowa
...
Napisał(a)
ale jaki tluszcz ma wyciekac z piersi kury?
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
...
Napisał(a)
Mi tata robi tak ,ze wrzuca do gara gdzie jest troche wody tak zeby cala piers byla zalana , piers jest w sreberku , lekkie przyprawy , 15 min i gotowe , piers jest bialutka , ale wiadomo ze nie smakuje tak jak smazona:D
1
...
Napisał(a)
PIERSI z kuczrczaka to chude mieso, wiec nie ma za bardzo z czego ten tluszc wyciekac...
MAsz garnek do gotowania na parze?
Kroisz mieso w kostke, przyprawiasz do smaku ulubionymi przyprawami wrzucasz na pare, na jakies 10-15min i sa gotowe..
MAsz garnek do gotowania na parze?
Kroisz mieso w kostke, przyprawiasz do smaku ulubionymi przyprawami wrzucasz na pare, na jakies 10-15min i sa gotowe..
1
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
odgrzewam wątek trochę Mam parowar, przy robieniu kurczaka (w kawałkach) wycieka z niego masa białego czegoś. Czy to jest jadalne, i jak ogarnąć żeby się nie lepiło straszliwie wszędzie bo potem nie mogę tego domyć
...
Napisał(a)
Nie spotkałem się z takim czymś myjesz te piersi pod wodą wogóle?
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
wiadomo, po pokrojeniu. Potem obsypuje pieprzem i na parowar. Może robi różnicę, że były mrożone? Ale tylko raz tak ok bez romrażania
...
Napisał(a)
Jeśli są świeże nie przejmowałbym się, Dawno nie robiłem na parze jak zrobie to sprawdzę .
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Polecane artykuły