SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

IG produktów bez obróbki termicznej.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1014

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez PePoNeNt z działu Odżywki, Suplementy.
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 252 Napisanych postów 1166 Wiek 46 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 22287
Może ktoś ma info na temat Ig produktów przed obróbką termiczną. Chodzi mi konkretnie o płatki owsiane kasze i mąkę białą (np 750). Jaka jest różnica między np. mąką surową a np. upieczoną?

Never give up.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
przenosze do odpowiedniego działu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 16770 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68749
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 252 Napisanych postów 1166 Wiek 46 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 22287
Dzięki za tabelę, ale chodzi mi o coś innego. Np: Biała mąka odpada z diety, wiadomo pieczywka i bułeczki, ale czy mąka surowa bez obróbki jeżeli chodzi o szybkość wchłaniania, czy podniesienie isuliny nie wypadnie korzystniej? Zastrzegam, że to na razie przykład.

Never give up.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dieta na mase prosze o pomoc

Następny temat

Blokowanie laknienia

WHEY premium