SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

smaczna rybka

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 17659

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 200 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5230
jak bym na szkodliwe cos miał uważac to nie wiem. Np. ogrom rzeczy pijesz/jesz z plastykowych kubków, opakowań a one tez wytwarzają szkodliwe "coś"

Ryba ważne ze kalorii nie ma )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 314 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 133506
Mój ulubiony sposób na przygotowanie ryby. Na redukcji sprawdza się doskonale. I co najważniejsze ryba nie traci smaku jak w przypadku gotowania na parze.. Szybko, sprawnie, smacznie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 57 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3401
Wygląda spoko i wymaga wiedzy kulinarnej bliskiej zeru :) tak więc właśnie czekam aż się rybka upiecze i zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki za pomysł!

Don't waste your time with people you don't like.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 347 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6481
ryba musi być rozmrożona ?

" Bo życie to nie tylko atak, ale i uniki "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 150 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1381
Chyba trzeba rozmrozić bo tam sporo wody jest, właśnie to czynię.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Płatki owsiane po PRL-owsku

Następny temat

Proteinowo, smacznie i zdrowo.

WHEY premium