SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jedzenie "surowe" a podgrzane podsmazone bez tłuszczu. Zmiana kalorystyczności

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

Ilość wyświetleń tematu: 1038

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 9 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 45
Witam moze to głupie pytanie ale musze je zadać otóż. Przed podsmazeniem wyglada to tak.

ryż biały, gotowany 100g 140 kcal
Sok pomidorowy tymbark 100g 13 kcal
Cebula 50g 14 kcal
Kiełbasa Wiejska 44g 132 kcal

A po tym jak przygrzeje wszystko na patelce bez zadnych dodatkowych tłuszczy to czy pozostanie taka sama kaloryczność?
Czy jakimś cudem się zwiększy ??
Proszę o odpowiedz.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51563 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Tak bo nasiąka wodą.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

i co teraz?

Następny temat

Zmiana kalorystyczności podczas obróbki cieplej.

WHEY premium