SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Masło GHEE

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2587

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 617 Wiek 82 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8886
siema zna ktos ten temat szerzej, nadalo by sie to dla nas?

opis jaki znlazlem:

Masło GHEE - najzdrowszy tłuszcz do smażenia!
Ghee można rozgrzać do dużo wyższej temperatury niż pozostałe tłuszcze. Ma cenną właściwość - nie podnosi poziomu cholesterolu. Nie wsiąka w smażone potrawy tak mocno jak inne tłuszcze, więc jest produktem bardzo wydajnym, oraz przede wszystkim jest tłuszczem bardzo zdrowym, które powinno znaleźć się w diecie każdego, kto dba o swój organizm.Nadaje potrawom wyśmienitego smaku. Usmażone na nim białe mięsa, ryby i warzywa nabierają kapitalnego smaku. Można nim polewać warzywa ugotowane na parze - w ten sposób usyskają mnóstwo oryginalnego aromatu. To czysty tłuszcz, bez żadnych dodatków, więc możesz je przechowywać w lodówce nawet przez kilkanaście miesięcy.Dlaczego jest takie dobre i lepsze od innych produktów tego typu? A dlatego, że zawiera tylko naturalne składniki wyśmienitej jakości, przygotowano je z wielką starannością i przede wszystkim zaś dlatego, że to prawdziwy, domowy wyrób.

nie mam nic wiecej oprocz tego:






Opakowanie: szklany słoik o pojemności 200 ml.
Waga netto: 130 g
Składniki: sklarowane masło śmietankowe
Producent: Manufaktura Smaku

żadnych zawartości itp ale dlatego pytam
co o tym myślicie? bo natrafiłem przypadkowo

"Ile by nie bylo zawsze bedzie malo"

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dieta redukcyjna i trening do sprawdzenia /sogi:)

Następny temat

Trening dla kobiety

WHEY premium