opis jaki znlazlem:
Masło GHEE - najzdrowszy tłuszcz do smażenia!
Ghee można rozgrzać do dużo wyższej temperatury niż pozostałe tłuszcze. Ma cenną właściwość - nie podnosi poziomu cholesterolu. Nie wsiąka w smażone potrawy tak mocno jak inne tłuszcze, więc jest produktem bardzo wydajnym, oraz przede wszystkim jest tłuszczem bardzo zdrowym, które powinno znaleźć się w diecie każdego, kto dba o swój organizm.Nadaje potrawom wyśmienitego smaku. Usmażone na nim białe mięsa, ryby i warzywa nabierają kapitalnego smaku. Można nim polewać warzywa ugotowane na parze - w ten sposób usyskają mnóstwo oryginalnego aromatu. To czysty tłuszcz, bez żadnych dodatków, więc możesz je przechowywać w lodówce nawet przez kilkanaście miesięcy.Dlaczego jest takie dobre i lepsze od innych produktów tego typu? A dlatego, że zawiera tylko naturalne składniki wyśmienitej jakości, przygotowano je z wielką starannością i przede wszystkim zaś dlatego, że to prawdziwy, domowy wyrób.
nie mam nic wiecej oprocz tego:
Opakowanie: szklany słoik o pojemności 200 ml.
Waga netto: 130 g
Składniki: sklarowane masło śmietankowe
Producent: Manufaktura Smaku
żadnych zawartości itp ale dlatego pytam
co o tym myślicie? bo natrafiłem przypadkowo
"Ile by nie bylo zawsze bedzie malo"