Witam!
Pyszne szybkie danie, dobre źródlo węgli i białka.
Produkty:
-puszka czerwonej fasolki(240g samej fasoli)
-200g mięsa mielonego wołowego (ja uzywam dobrej jakości Morliny do tataru, albo Metkę)
-40g kukurydzy konserwowej
-pomidor
-papryka
-łyżka sosu sojowego
-przyprawy(chilli, słodka papryka, czosnek, bialy pieprz)
Surówka:
-kapusta pekińska
-pomidor
-kukurydza
-vinegret: oliwa z oliwek, ocet balsamiczny, sól, pieprz, zioła, woda i musztarda francuska
Przygotowanie:
Z mięsa zrobić kuleczki, podsmażyć na teflonie, dodać fasole z puszki, dodać przyprawy, pomidory pokroić w kostkę(mogą byc z puszki wtedy nie kroimy tylko rozdrabniamy) i razem z kukurydzą i papryka dodać do całości, wszystko dusimy ok 5 min.
SMACZNEGO I DYŻY ROŚNIJ
There's no other way to live and win- Only Fight, no rules, no mercy.
One destination- Never back down